Ana Sayfa Haberler iPhone 7, ABD’de 16 Eylül’de satışa çıkıyor!

iPhone 7, ABD’de 16 Eylül’de satışa çıkıyor!

4

iPhone 7, etkinlikte açıklandığı gibi 16 Eylül’de satışa çıkıyor. Geçtiğimiz hafta ön siparişe açılan iPhone 7, şimdiden Apple’ın stoklarını tüketmeye başladı bile. 


iPhone 7, Apple Store’larda yer almadan önce Apple da ortamı biraz daha ısıtmak için güzel bir reklam hazırlamış:

Bu arada iPhone 7 sadece ön siparişe açılmasına rağmen şimdiden tüm iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Jet Black (simsiyah) stokları tükenmiş durumda. Hatta Simsiyah iPhone 7 Plus için şimdiden Kasım ayına tarih veriyor Apple!

Öyle görünüyor ki Apple her yeni iPhone’da ilk başlarda olduğu gibi üretimde zorlanıyor. Ama kısa zamanda üretim kapasitesini arttırarak satışlara yetişecektir elbette. 


Bu arada küçük bir detayı da paylaşmadan geçmek istemiyorum. Apple önceki senelerde ilk hafta sonu yapılan iPhone satışlarını açıklıyordu, bu sene ise böyle bir açıklama yapmayacağını duyurdu. Acaba satışlar önceki senelerin çok altında mı kalacak?

Türkiye satışları içinse hala net bir tarih yok. “Yakında” yazısı karşılıyor bizleri Türkiye sayfasında. Geçtiğimiz senelerde ABD lansmanından birkaç hafta sonra ülkemizde de satışa çıkmış olan iPhone, bu sene muhtemelen OHAL vb. konular sebebiyle bazı bürokratik yavaşlıklara kurban gidiyor olabilir. 


Türkiye lansman tarihi ve fiyatlar netleştiğinde yine Sihirli Elma’da ayrı bir yazı ile sizleri haberdar edeceğim. 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


4 Yorumlar

  1. iPhone 7 yerine hala iPhone 5s kullanmaya devam edeceğim. Hala hayal gücünden uzak başarısız birkaç fiziksel değişiklikle geldiğini düşünüyorum. Kablosuz şarj ve suya dayanıklılık “gerçek anlamda” olabilirdi. Kablosuz kulaklık sağlıklı değildir, biraz araştıran bilir. Bence ciddi bir kadro değişikliği olmalı yoksa seneye de civciv sarısı plastik iPhone harici birşey gelmez Apple dan. Bence eleştiri yapılası bir telefon.

    • @hodakorosu:disqus bey “apple cok bozdu” temali yorumunuza katilmamak elde degil. Tastas geciyorlar bizlerle, ihtiyacimiz olmayan aletleri ihtiyacimiz varmiscasina kapis kapis aldirtiyorlar bizlere. Lan dünya ne kadar tehlikeli bir yer anasini satayim cok afedersiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz