Ana Sayfa Apple Apple Music Reklamı: Drake vs. Bench Press

Apple Music Reklamı: Drake vs. Bench Press

2

Apple Music’i büyütmek için yeni reklamlara devam ediyor Apple. Her ne kadar Apple Music büyümeye devam etse de, Spotify ve Amazon gibi güçlü rakiplere karşı içerik, özellikler ve fiyat konusunda bir şeyler yapması gerekiyor.

İşin reklam tarafında ise, Apple eğlenceli ve dikkat çeken reklamlarla öne çıkmaya çalışıyor.

Reklamda spor salonunda ağırlık çalışan maço Drake’in bir anda Taylor Swift şarkısını açtığını, şarkıya eşlik ettiğini ve sonrasında dikkatinin dağılarak küçük bir kaza geçirdiğini izliyoruz.

Bu reklamı Nisan ayında Taylor Swift’in benzer bir şekilde kaza geçirdiği reklama bir yanıt olarak düşünebiliriz sanırım. 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. Apple Music, kesinlikle Apple’ın ürün konseptine aykırı bir kullanım deneyimi sunuyor. Bu nedenle Spotify kadar popüler olamayacak. Eğer ki değişikliğe gitmezlerse. O an çalan şarkıyı istediğim bir çalma listesine eklemek konusunda, Spotify’a göre daha fazla işlem yapmak zorundayım. Keza icloud’a müzik arşivi erişimi verdirmek gibi alakalı olduğunu düşünmediğim uygulamaları var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz