Ana Sayfa Aksesuar AirPods sessizce 3.5.1 sürümüne güncellendi

AirPods sessizce 3.5.1 sürümüne güncellendi

12

Kulaklıkların içerisinde bir yazılım olduğunu düşünmek her ne kadar garip gelse de, Apple’ın W1 çipine sahip olan kablosuz kulaklığı AirPods tam olarak böyle çalışıyor. 🙂

Üretim sıkıntıları sebebiyle sadece şanslı bir azınlığın sahip olabildiği AirPods, daha önce 3.3.1 firmware sürümüne sahipken önceki gün gelen bir güncellemeyle 3.5.1 sürümüne yükseltildi.

sihirli-elma-airpods-1.jpg

Diğer ürünlerin aksine, AirPods biz farkına bile varmadan, şarj kutusuna konulduğunda ve bir iOS cihazına bağlıyken otomatik olarak güncelleniyor. 

AirPods’unuzun sürümünü kontrol etmek için iPhone’dan Ayarlar > Genel > Hakkında > AirPods içerisine göz atmanız yeterli.

airpods.jpg

3.5.1 sürümünin yenilikleriyle ilgili olarak net bir bilgi yok, ancak geçtiğimiz haftalarda özellikle iPhone 6s ve 6s Plus sahiplerinin yaşadığını söylediği bağlantı problemleriyle ve pilin bazen hızlı tükenmesiyle ilgili sorunları çözmüş olabileceği konuşuluyor.

apple-airpods-case.jpg

Bir süredir AirPods satın almak için fırsat kolluyor ama bir türlü satın alamıyordum. Tam da bir yolculuk dönemine denk geldiği için de internet üzerinden sipariş vermeye çekiniyordum. Ancak dün itibariyle bekleme süresi “hala 6 hafta” olsa da siparişimi verdim ve beklemeye başladım.

Bir süre yurt dışında olacağım için MacBook Pro üzerinden Touch ID kullanarak Apple Pay ile siparişimi verdim. 🙂 Bununla ilgili bir yazıyı da yarın paylaşacağım.

sihirli-elma-airpods-apple-pay.jpg


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


12 Yorumlar

  1. 6 hafta yazmasına rağmen elime 4 haftada ulaştı. Harika bir işcilik. Kutu çok keyifli ve mantıklı. Kablolardan kurtulmak tahminimden daha da rahatlık sağladı. Özellik olarak hiç bir ekstra özelliğinin olması süper bir duygu. Sadece çalışıyor. Siri kullanımımı daha da arttırdı.

  2. Harika bir ürün, Apple tarafında yapılan ve kullandığım hiçbirşeyden memnuniyetsizlik yaşamadım. Fakat bu kulaklı ekstra iyi. Ses kalitesi konusunda mutlaka herkesi tatmin etmeyebilir ama bana çok yeterli geldi. Aldığınıza Pişman olacağınızı sanmıyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz