Ana Sayfa Apple WWDC 2017 5-9 Haziran’da San Jose’de

WWDC 2017 5-9 Haziran’da San Jose’de

0

Apple bugün 28. yıllık Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın (WWDC) San Jose’deki McEnery Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceğini duyurdu. Önceki senelerde San Francisco’da Moscone West ve Bill Graham Civic Auditorium’da gerçekleşen konferans, bu sefer Apple’ın kampüsüne çok daha yakın olan San Jose’ye taşınmış oldu.

wwdc-17-3.jpg

Geçtiğimiz sene iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 ve tvOS ile ilgili yenilikler tanıtılmıştı. Bu sene de benzer şekilde tüm işletim sistemlerinin yeni sürümlerinin tanıtılması bekleniyor.

wwdc-17-1.jpg

Son kullanıcılar için değil, geliştiriciler için olan bu konferans, her yıl dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca yetenekli geliştiriciyi, Swift gibi programlama dillerinden SiriKit, HomeKit, HealthKit ve CarPlay gibi çığır açan geliştirici API’larına kadar, Apple’ın sunduğu devrim niteliğindeki platform teknolojileri hakkında bilgi edinmelerini sağlıyor.

wwdc-17-2.jpg

Yani bir anlamda geliştiriciler için cennet! 🙂 Önceki sene 70 farklı ülkeden gelen 1500’ün üzerindeki katılımcıların %80’i ilk defa WWDC’ye katılmış.

Katılım talebi çok yüksek olduğu için Apple 27 Mart’ta kayıtları açacak ve ardından bir kura ile katılımcıları belirleyecek. Geçtiğimiz sene $1599 olan katılım bedeli ise bu sene için henüz açıklanmış değil.

WWDC17 ile ilgili henüz çok detaylı bilgi yok. Ancak web sitesine şuradan ulaşabilirsiniz: https://developer.apple.com/wwdc/


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz