Ana Sayfa Haberler Apple Watch NikeLab Limited Edition

Apple Watch NikeLab Limited Edition

0

Apple ve Nike’ın özellikle spor konusunda ne kadar yakın çalıştıklarını biliyoruz. Apple Watch’un Nike+ sürümü de bunun en somut örneği. Bu iş birliğinin en yeni üyesi ise kısıtlı bir süre için özel bir ürün olan, doğal renk tonlarına sahip Apple Watch NikeLab.

nikelab.jpg

“Limited Edition” etiketiyle gelen Apple Watch NikeLab, doğal renk tonlarına sahip olmasının dışında Watch Series 2 Nike+ ile aynı özelliklere sahip.

287707-2560-2.jpg

Yine aynı şekilde 38mm ve 42mm boylarına sahip 2 model var.

287704-2560-2.jpg

Apple Watch NikeLab, nike.com üzerinden, tüm NikeLab mağazalarından ve Tokyo’daki Isetan Apple Store’undan satın alınabiliyor. Ancak ülkemizde satışı olacak mı bilemiyorum.

nikelab-2.png

Apple.com üzerinden satışı olmayan Apple Watch NikeLab, ne kadar süre satışta olacak, veya Apple Watch Series 3 çıktığında güncellenecek mi belli değil. Satış kanalları, ismi ve renk tercihleri sadece kısıtlı bir süre piyasada olacağına işaret ediyor, ancak Nike ve Apple’ın neden böyle bir ürüne ihtiyaç duyduklarını pek anlayamadım açıkçası.

nike-lab-apple-watch-03.jpg

Ayrıca lansmana özel şık fotoğraflar için Higsnobiety sayfasına da göz atabilirsiniz.

nike-lab-apple-watch-01.jpg


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz