Ana Sayfa iPhone iPhone 7 ile nasıl fotoğraf çekilir?

iPhone 7 ile nasıl fotoğraf çekilir? [Video & Web Sayfası]

1

iPhone 7 lansmanından beri Apple, iPhone 7 kamerasının özelliklerini sık sık tanıtıyor, anlatıyor ve reklamlarına konu ediyor. Hatta nasıl fotoğraf çekileceği ile ilgili bazı ipuçları bile yayınlıyor. Tüm bunlara ek olarak Apple daha iyi fotoğraf çekebilmemiz için kısa videolar ve bunlara özel bir web sayfası yayınladı. 


Apple’ın bu videoları ve özel sayfayı hazırlamasının amacı, iPhone kamerasının özelliklerini daha iyi tanıtmak ve bizlerin bu özellikleri kullanarak daha güzel fotoğraflar çekmesine yardımcı olmak. 

Bu amaçla sayfada şimdiden tam 16 kısa video yayınlanmış bile. 30-40 saniyelik videoların her biri iPhone’un tutuş şekline göre çekilmiş. Yani bazıları yatay bazıları ise düşey. 


Bu videolarda çeşitli durumlarda farklı amaçlarla çekilen fotoğraf ve videolara ilişkin küçük ipuçları yer alıyor. Yakın çekim, düşey panorama, hareketli çekimler, sokak ışığı ile, gün batımında vb bir çok durum ve ortamda en iyi fotoğraf ve video için güzel öneriler paylaşılıyor. 


Öyle görünüyor ki Apple, iPhone ile herkesin daha iyi fotoğraf çekmesini sağlamak istiyor. Bu sebeple de özel ipuçları ve teknikleri iPhone kullanıcıları ile paylaşıyor. 

Aşağıdan bu videoların 5 tanesine göz atabilirsiniz. Youtube’da sadece 5 video paylaşılmış olsa da, 16 videonun tamamına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. i6s sanki i7′ ye oranla daha iyi netleme yapıyor gibime geliyor. İkisi de 10.3.2 ama açıkçası i6s ile çektiğim fotoları daha çok beğeniyorum. Aynı şekilde karşılaştırma yapan oldu mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz