Ana Sayfa Aksesuar Mini fotoğraf yazıcısı HP Sprocket

Mini fotoğraf yazıcısı HP Sprocket

0

Her ne kadar artık dijital dünyanın ekranları ve kameraları fotoğraf çekip görüntülemek için fazlası ile yeterli olsa da fiziksel fotoğraf çıktılarını sevenler için alternatif çevresel ürünler kullanıcıların beğenisine sunulmaya devam ediyor.

Son olarak yazıcı dünyasındaki ürünleri ile yakından tanıdığımız bir marka olan HP, mobil sistemlere özel taşınabilir ve uygun sayılabilecek maliyetleri ile bir ürünü tüketicilerin beğenisine sundu.

iOS platformuna da destek veren bu ürün tüketicilerin hareket halindeyken bile çektikleri fotoğrafları kalıcı fiziksel hatıralara dönüştürmesi için tasarlanmış.

Cebe sığan, taşınabilir yazıcı: HP Sprocket

HP Sprocket adındaki ürün ile arzu edilen her fotoğraf 5 x 7.6 cm boyutlarında anında basılabiliyor; filtreler, çerçeveler, emojiler, metinler ve birbirinden renkli daha fazla seçenekle yazılımı kullanılarak kişiselleştirilebiliyor. Baskısı alınan fotoğraflar ise kağıdın yapışkanlı arka yüzü sayesinde arzu edilen her yerde süsleme ve dekorasyon amaçlı kullanılabiliyor.

Ürünün genel özellikleri ise şu şekilde sıralanıyor:

  • HP Sprocket Bluetooth üzerinden iOS veya Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlere bağlanabiliyor.
  • Ücretsiz olan HP Sprocket App sayesinde kullanıcılar akıllı telefon ve sosyal medya fotoğraflarını renkli çerçeveler, yazılar, çıkartmalar, filtreler ve daha fazlasıyla kolayca özelleştirebiliyor.
  • Sprocket ile 5 x 7.6 cm boyutlarında baskısı alınan fotoğraflar su geçirmiyor, lekelenmeye ve yırtılmaya karşı dayanıklı bir yapıya sahip oluyor.
  • Baskı kağıtlarının yapışkanlı arka yüzü sayesinde istenilen her obje fotoğraflarla süslenebiliyor.
  • Ürünün beyaz, pembe, altın, siyah ve gümüş renk seçenekleri mevcut.

10 paket HP ZINK Fotoğraf Kağıdı ile birlikte gelen ürünün KDV dahil fiyatı 499 TL olarak belirlenmiş. Paket başına 20 adet HP ZINK Fotoğraf Kağıdı içeren paketlerin fiyatı ise KDV dahil 49 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu durumda her bir fotoğraf baskısı yaklaşık 2,5 TL gibi bir maliyete sahip olduğu düşünülebilir.

Özellikle evlilik, doğum, doğum günü gibi önemli olaylarda misafirlere kalıcı hatıralar sunmak üzere geleneksel fotoğrafçılar ile boğuşmaktansa farklı bir alternatif olarak düşünülebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz