Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 3 hakkında açıklama geldi

Apple Watch Series 3 hakkında açıklama geldi

0

Apple, 12 Eylül’de tanıtılan LTE destekli yeni Apple Watch Series 3’te yaşanan bağlantı problemleriyle ilgili açıklama yaptı.

Apple Watch Series 3’ün sunduğu LTE desteği, saatte bulunan en önemli yenilik. Bu aynı zamanda 3. nesil akıllı saatin cazibe noktasını oluşturuyor. Her ne kadar ülkemizde ilk aşamada sadece GPS destekli olan (yani LTE desteklemeyen) modeller satışa sunulacak olsa da, hücresel şebeke destekli modellerde yaşanan sorunlar teknoloji dünyasında tartışılıyor.

Apple Watch Series 3 LTE destekli saatlerin, tanımlanmamış kablosuz ağlara otomatik bağlanması nedeniyle GSM şebekesiyle bağlantında yaşanan sorunlara Apple’ın yanıtı gecikmedi. Yaşanan sorunun farkında olduğunu belirten Watch üreticisi, konu üzerinde kapsamlı bir araştırma yaptıklarını kaydetti.

Yaşanan sorunun en kısa sürede çözüleceğinin dile getirildiği açıklamada, Apple Watch Series 3 için pek yakında bir yazılım güncellemesinin yayınlanacağı ve bu sayede LTE bağlantısında benzer problemlerin önüne geçileceği vurgulandı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz