Ana Sayfa Haberler Apple’dan iPhone 8 Plus için Portre Aydınlatma modu reklam filmi: Portraits of...

Apple’dan iPhone 8 Plus için Portre Aydınlatma modu reklam filmi: Portraits of Her

0

Apple, iPhone 8 Plus özelinde yayınladığı yeni reklam filminde, fotoğraf çekimi yaparken çarpıcı stüdyo aydınlatma efektleri sağlayan Portre Aydınlatma modunu (Portrait Lighting Mode) gözler önüne serdi.

The Shacks adlı müzik grubundan Shannon Wise’ı kaldırım boyunca yürürken gördüğümüz “Portre of Her” adlı reklamda, grubun “This Strange Effect” adlı parçası eşliğinde Portre Aydınlatma modunun yeteneklerine tanık oluyoruz. Doğal Işık, Stüdyo Işığı, Kontur Işık ve Sahne Işığı seçenekleriyle birbirinden etkileyici portre kareleri oluşturan mod, fotoğraf meraklıları için pek çok efekti de beraberinde getiriyor.

Modun görsel becerilerini ekrana taşıyan reklam filmi, Wise’ın portre fotoğrafının, kamera uygulaması arayüzünden çeşitli efektler kullanılarak rötuşlandığı sahne ile son buluyor.

iPhone 8 Plus ve iPhone X’deki Portre Aydınlatma modu, yüz hatlarının ortam ışığıyla nasıl etkileştiğini hesaplamak için gelişmiş bir algoritma kullanıyor. Apple, yeni kamera özelliğini geliştirirken, aydınlatmanın tarih boyunca görsel sanatlarda nasıl kullanıldığını görmek için ünlü portre ressamlarının yanı sıra profesyonel portre fotoğrafçılarının da çalışmalarını inceledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz