Ana Sayfa Haberler iOS 11.0.1 yetmedi mi? Bir numara büyüğü geldi: iOS 11.0.2

iOS 11.0.1 yetmedi mi? Bir numara büyüğü geldi: iOS 11.0.2

3

Apple yeni nesil mobil işletim sistemi iOS 11’i 19 Eylül’de yayınladı. Sonrasında kullanıcıların yaşadığı sorunlar, iki haftada ikinci yamayı telefonlara düşürdü.

iOS 11 çıktı ve herkesi bir panik hâli kapladı. Bir yıl boyunca geliştirilen bir sistemde ufak tefek de olsa pürüzler can sıkıcıydı. Özellikle iPhone’ların bir anda pil canavarına dönüşmesi, teknolojik kaosu beraberinde getirdi. İnsanlar minibüste bile şarj yuvası sorar hâle geldi (buna ben değil, ‘bir arkadaşım’ denk gelmiş).

iOS 11.0.1’in yayınlanmasıyla büyük ölçüde çözüme kavuşmuştu. “Büyük ölçüde” diyorum, çünkü genelin aksine ben sorunsuz bir iOS 11 geçişinin ardından, bu güncellemeyle pil ömründe çöküş yaşadım. Bu yüzden de bu akşam yayınlanan iOS 11.0.2 güncellemesi benim için büyük önem taşıyor.

Güncellemeyle gelen değişiklikleri aşağıda görebilirsiniz:

Ben burada yazan sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım. Siz buna benzer sıkıntılar yaşadınız mı? iOS 11.0.2 bu sorunlarınıza derman oldu mu? Yorumlarınızı bekliyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz