Ana Sayfa Apple iPhone 8 A11 Bionic işlemci, iPhone 7 A10 Fusion’a karşı!

iPhone 8 A11 Bionic işlemci, iPhone 7 A10 Fusion’a karşı!

0

Bilindiği üzere iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, Apple’ın yeni A11 Bionic işlemcisine sahip. AppleInsider, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın A10 Fusion’ını, A11 Bionic ile kıyasladı. Karşılaştırmaya aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz: 

İşlemcilerin özelliklerinin anlatımıyla başlanan videoda, A11 Bionic’in çekirdeklerinin A10’a nazaran %25 oranında daha hızlı olduğu belirtiliyor. Yüksek verimli 4 çekirdeğin A10’a kıyasla %70 daha hızlı çalıştığı ve çoklu işlem yüklemesinde de %70’e varan performans artışı olduğu Apple tarafından daha önce açıklanmıştı. Bu detaylara da değinilen video, yeni iPhone’ların özelliklerinin anlatımıyla sürüyor. A11 Bionic’deki grafik işlemcinin A10’a kıyasla %30 daha yüksek performans gösterdiği belirtilirken, bu işlemcinin yarı yarıya daha az güç tükettiğine de değiniliyor.

Telefonların donanım özelliklerini de mercek altına alındığı video, iPhone 7 Plus ve iPhone 8 Plus’ın sırasıyla Geekbench, 3DMark ve AnTuTu Benchmark skorlarıyla devam ediyor. Video, Wi-Fi hız karşılaştırmasıyla sona eriyor.

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz