Ana Sayfa Haberler iPhone X kullanıcıları 256 GB depolama istiyor!

iPhone X kullanıcıları 256 GB depolama istiyor!

1

RBC Capital Markets tarafından yapılan ankete göre, potansiyel iPhone X alıcıları 256 GB depolama kapasiteli iPhone X’i tercih ediyor.

832 kişi üzerinden yapılan anket, müstakbel yeni iPhone sahiplerinin tercihlerini gün yüzüne çıkardı. Katılımcıların %28’i iPhone X almak istediğini belirtirken, %20’lik bir dilim iPhone 8 Plus ve %17’lik bir kısım ise iPhone 8’i hedeflediklerini dile getirdi. Rapora göre kalan tüketicilerin %35’i, iPhone 6 ya da iPhone 7 Plus gibi eski bir iPhone modelini tercih edecek.

Ankette, yeni bir iPhone almak isteyen potansiyel kullanıcıların %43’ü tercihini iPhone X’ten yana kullandı. iPhone 8 Plus’ı seçenler ise %32’lik bir paya sahip. iPhone X modelini almayı planlayan katılımcıların %57’si, ABD’de 1149 dolara mal olan 256 GB’lık modeli istiyor. %43 ise ABD’de 999 dolar fiyat etiketine sahip olan 64 GB’lık modeli tercih ediyor. Kullanıcıların geçtiğimiz yıl satışa sunulan iPhone 7 satın alma yaklaşımlarıyla karşılaştırmak gerekirse, 32 ile 256 GB arasında değişen kapasite aralığında en çok satın alınan 128 GB’lık modeldi.

RBC Capital Markets analisti Amit Daryanani konuyla ilgili olarak: “İlginçtir, Apple iPhone’lardan orta katmanlı depolama seçeneklerini kaldırdı. Giderek artan depolama ihtiyacı göz önüne alındığında, orta katmanlı depolama kapasitesini tercih edenlerin çoğunun üst katmana geçeceğini düşünüyoruz” diyor.

iPhone X ön siparişleri 27 Ekim Cuma günü başlıyor. Cihaz 3 Kasım’da global arenada piyasaya çıkacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz