Ana Sayfa Apple Apple, dünyanın ilk AR oyuncak ayısı Parker’ın perakende ortağı oldu

Apple, dünyanın ilk AR oyuncak ayısı Parker’ın perakende ortağı oldu

0

Çocuklar için oyuncak üreten startup Seedling, Apple mağazasına özel “Parker the Bear”ı piyasaya sürdü. Dünyanın ilk artırılmış gerçeklik (AR) destekli oyuncak ayısı olma özelliğini taşıyan ürün, iOS 11 işletim sistemine özel olarak tasarlandı.

Artırılmış gerçeklik destekli Parker, doktor kit’i, sırt çantası ve özel X-Ray görüşüyle birlikte geliyor. Çocuklar, termometre ve stetoskop ile Parker’ın hastalıklarını teşhis edebilecek ve bir şişe ilaç ile kaşık kullanarak Parker’ı tedavi edebilecekler. Oyuncular ayrıca, iPad veya iPhone kullanarak Parker’ın kemiklerini veya iç organlarını derinlemesine muayene ederken, 3D Touch’ı kullanarak Parker’ın akciğer kapasitesini test edebilecek. Oyuncak ayıyı başarıyla muayene edip, sorunlarını çözen kullanıcılar, Parker’ın mutluluk faktörünü yükseltebilecek ve özel AR efektleriyle ödüllendirilecek.

Seedling firmasının imzasını taşıyan Parker’ın aksesuarları, plastikten malzemeden değil tamamen ağaçtan yapıldı. 3 yaş ve üstü çocuklar için geliştirilen Parker, böylece küçüklerin sağlığını tehdit etmiyor ve güvenli bir oyun deneyimi sunuyor. Bilimden teknolojiye, eğitimden sanata ve matematiğe kadar pek çok alanda yeni bir öğrenme yöntemi sunan Parker the Bear, 59.95 dolar karşılığında Apple.com’da satışa çıkmış durumda.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz