Ana Sayfa Apple LIFX aydınlatma sistemleri Apple’ın HomeKit’i ile uyumlu

LIFX aydınlatma sistemleri Apple’ın HomeKit’i ile uyumlu

0

Duvarlar için rengarenk aydınlatma panelleri geliştiren LIFX, yeni aydınlatma paketi Beam Kit’i duyurdu. Evinizin duvarlarını renkten renge aydınlatabileceğiniz yeni set, Apple’ın HomeKit’i ile tamamen uyumlu.

İçeriğinde 6 ayrı kiriş, bir adet köşe parçacığı, pil paketiyle birlikte gelen Beam Kit, LIFX iOS uygulaması üzerinden kontrol ediliyor. Apple Home veya Siri’yi kullanarak ışıkları daha parlak veya sönük hale getirebileceğiniz gibi, 16 milyon renklik palet içerisinde dilediğiniz tonları tercih edebilirsiniz.

Her bir kirişinin uzunluğu 11.8 inç (30 cm) olan ve 10 adet ışık kaynağıyla gelen ürün, kullanıcılar tarafından kolaylıkla ev ve odalarının biçimine göre kişiselleştirilebiliyor. LIFX Beam Kit sahipleri, TV ünitesi veya kanepe gibi vurgulamak istedikleri ögeleri, aydınlatma kit’ini kullanarak yeniden düzenleyip özelleştirebiliyor. Ürün ayrıca, HomeKit’e ek olarak IFTTT uygulamaları, Amazon Alexa ve Google Assistant uyumlu.

Windows Phone ve Android uygulamalarına da sahip olan LIFX Beam Kit’in kasım ayında ABD, Kanada ve dünyanın pek çok bölgesinde gönderimine başlanacak. Şu an için ön sipariş fiyatı 199.99 dolardan başlıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz