Ana Sayfa Haberler Microsoft Edge tarayıcısı bugün iPhone için yayınlandı

Microsoft Edge tarayıcısı bugün iPhone için yayınlandı

0

Microsoft imzalı web tarayıcısı Edge, iOS ve Android platformları için beta olarak yayınlandı. Şu an için tanıtımları ABD ile sınırlı olan Microsoft Edge’in iOS versiyonu, zaman içinde diğer pazarlara da yayılacak. Henüz beta olan yazılım, kullanıcılardan gelen geri bildirimler ile son halini bulacak.

Bilgisayarında Windows 10 bulunan iPhone sahibi Microsoft Edge kullanıcıları, PC’ye geçtiklerinde tarayıcıda kaldığı yerden devam edebilecek. Böylece mobildeki tarayıcı deneyimine PC’den kolaylıkla devam edebilecek olan kullanıcılar ayrıca mobilde istediği gibi gözükmeyen sayfaları, anında masaüstünden açıp kullanabilecek. “PC’de devam et” özelliğini aktif etmek için kullanıcılar, tarayıcının alt kısmında yer alan paylaşım simgesine tıklayarak/dokunarak sayfayı sonradan kullanılmak üzere kaydediyor. Böylelikle tarayıcınızı PC’de açtığınızda, ilgili sayfa yeniden önünüze geliyor.

iOS ve Adnroid platformlarında beta olarak yayınlanan Microsoft Edge’in mevcut ve yakın gelecekte aktif olacak diğer özellikleri, tarayıcıdaki favoriler senkronizasyonu, okuma listesi senkronizasyonu, eBook ve ePub desteği (yakın gelecekte Windows Mağazasından içerik satın almak mümkün olacak) ve parola senkronizasyonu (yakın gelecekte aktif olacak) olarak öne çıkıyor.

Microsoft Edge’in iOS ve Android versiyonlarına şu sayfayı takip ederek ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz