Ana Sayfa Haberler Apple iOS 11.1 ile hangi emojiler gelecek?

Apple iOS 11.1 ile hangi emojiler gelecek?

0

Cadılar Bayramı hızla yaklaşırken, iOS 11 için çıkacak ilk büyük güncelleme de köşede göründü. Yeni güncellemenin performans ve pil sorunlarına çözüm sunmasını istiyoruz, ama Apple bu kadarıyla yetinmeyecek.

iPhone’unuza çok yakında yüzlerce yeni emoji gelecek. Apple cinsiyetsiz emojiler, yemek emojileri ve daha da önemlisi mitolojik karakter emojilerini yeni sürüme dahil edeceğini duyurdu.

Yeni emojiler şu an geliştiriciler ve deneme testlerine dahil olanlar tarafından kullanılan, gelecek hafta piyasaya sürülecek iOS 11.1 ile birlikte gelecek. Yeni emojiler size tanıdık göründüyse, bunun sebebi Apple’ın bunları Temmuz ayında, WWDC etkinliği sonrası tanıtmış olması.

Engadget haberine göre iPhone üreticisi, Unicode Consortium onaylı 56 emojinin ötesine geçecek gibi gözüküyor. Tüm emojileri henüz görmesek de bunu çoğunlukla ten ve saç rengi farklılıklarından dolayı olduğunu düşünüyoruz.

Hareketli emojileri bekleyenler için ise daha biraz vakit var: iPhone X Kasım’a kadar piyasaya sürülmeyecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz