Ana Sayfa Haberler iPhone X’in üretim talebi karşılanabilecek mi?

iPhone X’in üretim talebi karşılanabilecek mi?

0

Özellikleriyle meraklılarının iPhone satın alma ezberini bozan iPhone X, Apple’ın tedarik zincirindeki kaynakların yetersizliği yüzünden 2017 içerisinde sınırlı sayıda kullanıcıyla buluşacaktı.

İddialara göre iPhone X’in bileşenleri için şartlar iyileşti ve daha istikrarlı hale geldi. Kasım ayında satışa sunulacak olan iPhone X için bu yılın son çeyreğindeki tedarik süreci şaibeliydi. Zira 3D algılama modülleri gibi yeni telefonun bazı bileşenleri için yeteri kadar üretim gerçekleştirilemiyordu. Ancak dün, Apple’ın üreticilerinden Foxconn’un iPhone X ünitelerini Çin’in Zhengzhou ana fabrikasından nakletmeye başladığı haberi geldi. İddialara göre 3D algılama modülleri gibi parçalar için üretim verim oranlarının arttığı dile getiriliyor. Eğer söylentiler doğruysa Apple’ın sevkiyatı, noel ve yılbaşı öncesi talebi karşılayacak.

Apple’ın tedarik zincirindeki kaynaklara göre, imalat süreci bir hayli zorlu olan 3D algılama modüllerine ilişkin medyada çıkan üretim gecikmesi ve sevkiyat kesintisi gibi haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtiliyor.

iPhone X için ön siparişler 27 Ekim Cuma günü başlayacak ve cihazın resmi çıkış tarihi 3 Kasım Cuma günü olacak. Kullanıcıların merakla beklediği iPhone X’in, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın satışlarına olumsuz etki ettiği de söylentiler arasında. Zira 8 serisi iPhone’ların satışları Apple’ın beklediğinden daha düşük oldu. Buna sebep olarak pek çok kullanıcının iPhone X’i hedef alması gösteriliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz