Ana Sayfa Haberler iPhone Yükseltme Programı üyeleri, iPhone X’i daha erken sipariş edebilecek

iPhone Yükseltme Programı üyeleri, iPhone X’i daha erken sipariş edebilecek

1

3 Kasım tarihinde ABD başta olmak üzere dünyanın pek çok bölgesinde satışa sunulacak olan iPhone X’in ön siparişlerine 27 Ekim Cuma günü başlanacak. Apple, iPhone Yükseltme Programı üyeleri için ön sipariş tarihini 23 Ekim’e, yani bugüne çekti.

Kullanıcılara bir bildirim ile gelen bu haber ile yükseltme programı üyeleri bugün itibariyle iPhone X’in siparişini verebilecek. Bilindiği üzere iPhone Yükseltme Programı, düzenli taksitli ödemeler neticesinde kullanıcıların eski iPhone’larını güncel iPhone modelleriyle değiştirmesini sağlıyor. Ancak programdan yararlanarak yeni iPhone’a geçiş yapmak için en az 12 ödeme yapmış olmak gerekiyor.

Analizcilerden gelen raporlara göre iPhone X ilk gün (3 Kasım) 3 milyon stok ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bilindiği üzere uzun zamandır Apple’ın iPhone X’in bazı parçaları için tedarikte sıkıntı yaşadığı konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde analizcilerden bazı olumlu haberler gelmiş, Apple’ın yılın bu son çeyreğinde yaşayacağı dar boğazı aşacağı işaret edilmişti.

Henüz ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı netlik kazanmasa da kasım ayı içerisinde raflarda yer alması beklenen iPhone X, yurt dışında 999 dolar, Türkiye’de ise 6099 TL fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz