Ana Sayfa Haberler iPhone X, Apple’ın ana sayfasında tepeye yerleşti

iPhone X, Apple’ın ana sayfasında tepeye yerleşti

0

Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone X, firmanın global sayfasında en tepeye yerleşti. Tasarım ve Ekran, Face ID, TrueDepth Kamera, Şaşırtıcı Arka Kamera, A11 Bionic İşlemci ve Kablosuz Şarj başlıklarıyla donatılan ana sayfa, iPhone X’in detaylı tanıtım alanı haline geldi.

Cihazın öne çıkan özellikleriyle donatılan Apple global sayfasında, iPhone 8 ve Apple Watch serisi geri plana itildi. Bugünkü güncellemeden önce sayfa, www.apple.com/tr gibi iPhone 8 ve Apple Watch odağında tasarlanmıştı.

Yeni ana sayfada kullanıcılar, iPhone X’e dair merak ettikleri pek çok içeriğe, sayfada bulunan 6 adet özellik bloğu üzerinden ulaşabiliyor. Bloklara tıklandığında, ilgili özelliğe dair detaylı içerik sayfaları ekrana geliyor.

Apple’ın 10 yıllık iPhone yolculuğunda, teknolojinin ve tasarımın doruk noktasını temsil eden iPhone X, 5.8 inç Super Retina OLED ekran, Face ID kullanıcı kimlik doğrulaması gibi gelişmiş yüz tanıma teknolojisine sahip patentli derinlik algılayan kamera, yüksek performanslı A11 Bionic işlemci gibi özellikleriyle öne çıkıyor. 3 Kasım’da ABD başta olmak üzere dünyanın pek çok bölgesinde satışa sunulacak olan iPhone X, 999 dolar fiyat etiketiyle raflarda yer bulacak. Henüz ülkemize ne zaman geleceği belli olmasa da kasım ayı içerisinde Türkiye’deki mağazalara dağıtılması beklenen cihaz, ülkemizde 6099 TL bedeliyle piyasaya sürülecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz