Ana Sayfa iPhone iPhone X’in uygulama geçiş ekranı bir videoda görüntülendi

iPhone X’in uygulama geçiş ekranı bir videoda görüntülendi

0

Eylül ayından bu yana Apple çalışanları iPhone X’i kullanıyor ve ara ara yeni özelliklerin sergilendiği fotoğraf ve videolar İnternet’e düşüyor. Ortaya çıkan en yeni iPhone X videosu da önce imgur sitesinde ortaya çıkıp ardından Twitter’dan paylaşıldı.

Yayınlanan kısa videoda, iPhone X’in uygulama değiştirme ekranını görmek mümkün.

Elin yukarıya doğru kavisli bir şekilde yana hareketiyle geleneksel kart tabanlı uygulama geçiş ekranına ulaşıldığı görülen videoda, geçişler kolayca yapılıyor.

iPhone X’in tedarik süreci

Analizcilerden gelen raporlara göre iPhone X ilk gün (3 Kasım) 3 milyon stok ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bilindiği üzere uzun zamandır Apple’ın iPhone X’in bazı parçaları için tedarikte sıkıntı yaşadığı konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde analizcilerden bazı olumlu haberler gelmiş, Apple’ın yılın bu son çeyreğinde yaşayacağı dar boğazı aşacağı işaret edilmişti.

Henüz ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı netlik kazanmasa da kasım ayı içerisinde raflarda yer alması beklenen iPhone X, yurt dışında 999 dolar, Türkiye’de ise 6099 TL fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz