Ana Sayfa Haberler iPhone 7’nin 256 GB modeli satıştan çekildi

iPhone 7’nin 256 GB modeli satıştan çekildi

1

Apple, iPhone 8 satışlarını artırmak için iPhone 7’nin 256 GB’lık modelinini satışını durdurma kararı aldı. Artık kullanıcılar 256 GB’lık bir iPhone almak isterse, bu noktada tek seçenek iPhone 8 olmak zorunda. Tabii üçüncü parti satıcıların ellerinde kalan iPhone 7 256 GB’ları saymazsak.

Bilindiği üzere iPhone 8’in satışa sunulmasıyla birlikte iPhone 7’lerin fiyatı düşmüştü. Bu durum iPhone 7’lerde bir nevi satış patlamasına yol açtı ve Apple, yeni iPhone’undan beklediği satış rakamına ulaşamadı. Analizciler, bu satış grafiğinde iPhone X’in de rolü büyük diyor fakat Apple, şansını iPhone 7’den yana kullanmayı seçti. Öyle ki, 256 GB’lık iPhone 7 modelini satıştan kaldıran firma, 256 GB’lık bir iPhone satın almak isteyenleri tek bir adrese yönlendirmiş oldu: iPhone 8 256 GB.

Tabii bugün itibariyle ön siparişine başlanan iPhone X’in de 256 GB’lık modeli mevcut fakat cihazın henüz ülkemizde ne zaman raflarda boy göstereceği netlik kazanmış değil. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone X, firmanın global sayfasında en tepeye yerleşti. Tasarım ve Ekran, Face ID, TrueDepth Kamera, Şaşırtıcı Arka Kamera, A11 Bionic İşlemci ve Kablosuz Şarj başlıklarıyla donatılan ana sayfa, iPhone X’in detaylı tanıtım alanı haline geldi. Ancak ülkemizde böyle bir güncelleme henüz yapılmış değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz