Ana Sayfa Haberler iPhone X’in TrueDepth kamera bileşenlerinin tedarik süreci ne durumda?

iPhone X’in TrueDepth kamera bileşenlerinin tedarik süreci ne durumda?

0

Bileşenlerinin tedarik sorunlarıyla ilgili sık sık gündeme gelen iPhone X için KGI analisti Ming-Chi Kuo, yeni bir not paylaştı. Üretim sürecinin iyiye gittiğini belirten Kuo, tedarik ile ilgili sorunların büyük ihtimalle yaşanmayacağını öngörüyor.

Kuo, Apple’ın iPhone X sürecinden büyük ders çıkardığını, önümüzdeki sene satışa sunulacak olan yeni iPhone’larda da TrueDepth kamera kullanılacak olmasına karşın istikrarlı bir arz süreci yaşanacağının altını çizdi. 2018’de çıkacak yeni model iPhone’larda hibrit lensin (cam ve plastik) tedarik sorunlarına yol açabileceği düşünülmesine karşın Kuo, ürünlerin pazara zamanında ulaşacağını belirtiyor.

Daha önce 2018’de çıkacak iPhone’larda Touch ID’nin yerini Face ID’nin alacağını dile getiren analist, 3D algılamanın yeni cihazlar için önemli bir pazarlama noktası olacağını da belirtmişti. Ekranlı parmak izi teknolojilerinin ne kadar geliştirilirse geliştirilsin çok pahalı olacağını ve bunun gereksiz bir maliyet yarayacağını belirten Kuo, iPad Pro’nun da 2018’de Face ID’ye geçeceğini raporunda paylaşmıştı. Tedarik zincirindeki iyileştirmeler sayesinde anahtar bileşenler daha kolay erişilebilir hale geldiğinden, Apple’ın Face ID’yi ürün grubunun geri kalanında da uygulaması muhtemel görünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz