Ana Sayfa iPhone iPhone X özel zil sesi ile geliyor! İşte o zil sesi!

iPhone X özel zil sesi ile geliyor! İşte o zil sesi!

0

iPhone X özel zil sesi seçeneği ile geliyor. Sadece iPhone X sahiplerinin kullanabileceği özel zil sesini haberimizde dinleyebilirsiniz.

Apple, tarihinde bir ilke imza atarak yeni iPhone modeli satışa sunulmadan önce dış basın ve ünlü YouTuber‘lara iPhone X modelini incelemeleri için göndermişti. Reddit gibi forumlarda; Apple’ın iPhone X ön siparişlerinin beklendiği gibi olmadığı için böyle bir hamlenin yapıldığı, bu sayede iPhone X’in tanıtımının kolaylaştılacağı yer alıyor. Bugün ise iPhone X özel zil sesi seçeneği ile gündeme geldi.

iPhone X özel zil sesi, tınısı ile kulağa hoş geliyor

iPhone X incelemelerinin ardı arkası kesilmezken, bugün de iPhone X ile gelen yeni zil sesi seçeneği ortaya çıktı. Sadece iPhone X modellerinde yer alan zil sesi, Apple’ın bu zamana kadar kullanmış olduğu ön tanımlı zil seslerine çok benziyor. Zil sesinden daha çok alarm sesini çağrıştıran bu melodiyi aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Bu zil sesi şimdilik iPhone X modellerinde yer alıyor. Ancak tahminlerimize göre; bu zil sesi seçeneği iTunes Store‘da 3. kişiler tarafından en kısa süre içerisinde yayınlanacaktır.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz