Ana Sayfa iPhone iPhone X’in çentiğini duvar kağıdı ile gizleyin

iPhone X’in çentiğini duvar kağıdı ile gizleyin

1

iPhone X için optimize edilmiş, çentiği görünmez yapan PSD. dosyasını sizler için hazırladık. Bu PSD. dosyası ile iPhone X’te çentiği gizleyebilirsiniz.

iPhone X ile tam ekran furyasına uyan Apple, bunun için bir bedel ödemek zorunda kaldı. Notch yani çentik adı verilen bir tasarıma sahip olan iPhone X, TrueDepth kamera ve diğer sensörleri bu bölümde saklıyor. Ancak iPhone’in çentikli ekranından bazı kesimler hoşnut olmadı.

iPhone X’in çentiğini bu PSD. ile gizleyin!

Biz de sizler için hazırladığımız iPhone X’in çentiğini gizleyebileceğiniz PSD. dosyasını paylaşıyoruz. Paylaştığımız dosyayı, PSD. destekleyen uygulamalar ile açtığınızda mevcuttaki duvar kağıtlarınızı “Önplanda Kalacak” isimli layer’ının üstüne yerleştirerek, iPhone X’in çentiğini kolayca gizleyebilirsiniz.

Hem ana ekran hem de kilit ekranında kullanabileceğiniz çentik gizleyici PSD. dosyası aslında çok basit bir yöntem ile çalışıyor. iPhone X’in notch bölümünün sağ ve sol tarafında siyah bir çerçeve ekleniyor. Böylelikle çentik absorbe edilmiş oluyor. Ancak bunun bir handikabı bulunuyor. iPhone X, çentiksiz duvar kağıtları ile Google Pixel 2 XL gibi görünüyor.

iPhone X‘teki çentiği gizleyen duvar kağıdını indirmek için tıklayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz