Ana Sayfa iOS iOS 11.2 Public Beta 2 yayınlandı

iOS 11.2 Public Beta 2 yayınlandı

0

Apple, halka açık sürüm olan iOS 11.2 Public Beta 2 güncellemesini yayınladı. iOS 11.2 Public Beta 2 ile iMessage ile para gönderme dönemi resmen başladı.

Apple, iOS 11’in yaralarını sarmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. iOS 11.1 ile çoğu sorunu çözen Cupertinolu firma, artık iOS 11.2 ile WWDC 17‘de söz verdiği yeniliklerin üzerinde çalışmaya başladı. Halka açık sürüm olan iOS 11.2 Public Beta 2  güncellemesi ile WWDC 17 etkinliğinde vadedilen Apple Pay ile iMessage üzerinden para gönderme özelliği nihayet kullanıma sunuldu.

iOS 11.2 Public Beta 2 ile iMessage üzerinden para gönderin!

Apple Pay‘in geçerli olduğu ülkelerde kullanılan bu özellik sayesinde; iMessage üzerinden stickerlar bölümünde yer alan Apple Pay uygulaması ile karşı tarafa para gönderebiliyorsunuz. iMessage’daki Apple Pay’i açtığınızda; göndermek istediğiniz tutarı girip bu işlemi Touch ID veya Face ID ile onaylamanız yeterli olacaktır. Gönderilecek olan tutar, Apple ID’nize kayıtlı olan kredi kartı veya mobil ödeme yönteminizden kesilecek.

Türkiye‘de henüz kullanıma sunulmayan Apple Pay‘in 2018 yılı içerisinde sunulması bekleniyor. Samsung Pay‘in 2017‘de Türkiye’de kullanıma sunulacağı söylenmiş ancak bazı aksiliklerden dolayı bu 2018 yılına sarkmıştı. Apple, en büyük rakibi karşısında önemli bir adım atarak Apple Pay’i 2018’de Türkiye’de kullanıma sunabilir. Tabii bunun için önce bankalar ile anlaşmalar yapılması ve ilgili kurumlardan izinlerin alınması gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz