Ana Sayfa iPhone iPhone X ön siparişe çıktı

iPhone X ön siparişe çıktı

0

iPhone X, Türkiye’de ön siparişe sunuldu. iPhone X ön sipariş fiyatı cep yakıyor!

Apple, geçtiğimiz günlerde iPhone X’in resmi olarak Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağını açıklamıştı. Apple’ın web sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre; iPhone X, 24 Kasım tarihinde Türkiye’de satışa sunulacaktı. 64 GB baz modeli 6.099 TL olacak olan iPhone X, bugün Hepsiburada.com üzerinde ön siparişe sunuldu.

iPhone X ön sipariş fiyatı ile cep yakıyor

Hepsiburada.com‘da 64 GB iPhone X 6.999 TL‘ye satılıyor. Normal satış fiyatının 900 TL üzerinde ön siparişe sunulan iPhone X’in Apple Türkiye Garantili olduğu belirtiliyor. Ancak Hepsiburada.com fiyat ile ilgili bir alt açıklamada da bulunuyor.

27 Kasım 2017 tarihinde stoklarda olacak olan iPhone X‘in fiyatı için; “Ürün farklı bir fiyattan satışa sunulabilir. Eğer ürün daha yüksek bir fiyattan satışa sunulursa, ön sipariş veren müşteriden fiyat farkı alınmaz, ayrıca teslimatta öncelik sağlanır. Ürün daha düşük bir fiyattan satışa sunulursa, aradaki fark teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde ön sipariş veren müşteriye ödenir.” açıklaması yer alıyor.

Bu açıklamayı baz alırsak, aradaki 900 TL fark ürün piyasaya sürüldüğünde iade edilebilir.

2018 yılında telefonlara geleceği açıklanan zam ile birlikte iPhone X’in resmi satış fiyatının 6.299 TL ila 6.399 TL seviyesine çıkacağı düşünülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz