Ana Sayfa iPhone iPhone X, TIME’a göre 2017’nin en iyi buluşlarından biri

iPhone X, TIME’a göre 2017’nin en iyi buluşlarından biri

1

TIME dergisi, iPhone X’i 2017’nin en iyi buluşlarından biri seçti. iPhone X, TrueDepth kamerası ve Face ID özelliği ile ön plana çıkıyor.

Apple’ın iPhone X‘i tanıtmasından sonra çeşitli dallarda ödülleri toplayacağı neredeyse kesinleşmişti. TrueDepth kamera, Face ID ve ARKit gibi devrimsel özellikleri barındıran iPhone X, ilk ödülünü TIME dergisinden aldı.

TIME dergisi, 2017’nin en iyi buluşları listesinde iPhone X’e yer verdi. TIME’a göre; iPhone X, TrueDepth kamerası, biyometrik yüz tanıma teknolojisi Face ID ve devrimsel tasarımı ile ön plana çıkıyor. Yıllar sonra iPhone’da yapılmış en büyük devrim olarak nitelendirilen iPhone X, geleceğin telefonu olarak nitelendiriliyor.

iPhone X ile yeni bir dönem başlıyor

Apple’ın ünlü tasarım şefi Jony Ive; Apple’ın Home tuşunu kaldırması ile geleceğe yönelik büyük bir atılım yaptığını söylüyor. J. Ive, iPhone X’in 999 dolarlık yüksek fiyatı hakkındaki tartışmalara ise; yeni devrimsel özelliklerin bazı finansal bedeli olduğunu dile getiriyor.

J. Ive’ın iPhone X’in fiyatı hakkındaki bu yorumundan sonra, gelecekte tanıtılacak olan iPhone’ların 900 dolar bandında olacağı söylenmeye başlandı. Türkiye’de üst segment telefonda psikoloji sınırın 6.000 TL‘ye dayanmasının ardından, Apple’ın Türkiye’deki fiyatlandırma politikasından geri adım atmayacağını ve hele ki kurlar bu denli yüksekken indirimin söz konusu olmayacağını açıkça söyleyebiliriz.

TIME dergisinin en iyi buluşlar listesinde iPhone X’in yanında; Jibo Robot, Tesla Model 3, DJI Spark, Nintendo Switch, Adidas Futurecraft 4D ayakkabı, Tesla Model 3 ve son döneme damgasını vuran stres çarkı yer alıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz