Ana Sayfa iPhone iPhone X Türkiye’de satışa sunuldu

iPhone X Türkiye’de satışa sunuldu

0

iPhone X Türkiye’de bugün resmi olarak satışa sunuldu. iPhone X’i Apple Store üzerinden satın almak için elinizi çabuk tutmalısınız.

3 Kasım tarihinde Amerika ve Avrupa ülkelerinde satışa sunulan iPhone X, Apple Türkiye‘nin hızlı davranması ile 24 Kasım yani bugün itibariyle Türkiye‘de de satışa sunuldu. Amerika’da 999 dolar fiyat etiketine sahip olan iPhone X Türkiye’de 6.099 TL‘den başlayan fiyatlar ile satılıyor.

iPhone X ile birlikte, iPhone X ile uyumlu kılıflar da Apple Store’daki yerini aldı. iPhone X için Deri Folyo Kılıf 449 TL, iPhone X için Silikon Kılıf 179 TL ve iPhone X için Deri Kılıf 229 TL‘den Apple Store üzerinden alınabiliyor.

Ayrıca iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X ile uyumlu kablosuz şarj matları da Apple Store’daki yerini aldı.

iPhone X Türkiye fiyatı el yakıyor

iPhone X 64 GB fiyatı 6.099 TL ve iPhone X 256 GB fiyatı ise 6.899 TL. Eğer iPhone X’i resmi olarak satın almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Tahminlere göre; saatler içerisinde iPhone X’in gönderim süresi 4-5 haftaya kadar çıkacak.

iPhone X'i satın almak için tıklayın

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz