Ana Sayfa iOS Geekbench 4 kısa süreliğine ücretsiz oldu

Geekbench 4 kısa süreliğine ücretsiz oldu

0

iOS’in popüler Benchmark uygulaması Geekbench 4, kısa süreliğine ücretsiz oldu. Geekbench 4 ile iPhone ve iPad’inizin performansını ölçebilirsiniz.

iOS cihazların performansını ölçmek için kullanılan popüler benchmark uygulaması Geekbench 4, Black Friday kapsamında kısa süreliğine ücretsiz oldu. Normalde 3,49 TL fiyat etiketiyle App Store‘da satılan uygulama, 27 Kasım tarihine kadar ücretsiz olarak indirilebiliyor.

iOS 9 ve sonrası işletim sistemlerinde çalışan Geekbench 4, son güncelleme ile iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerine de destek veriyor. Henüz iPhone X‘in ekran çözünürlüğünü henüz desteklemeyen uygulama ile tüm iOS cihazlarınızın performansını ölçebilirsiniz.

Geekbench 4’ün zirvesinde iPhone 8 Plus var

Geekbench skorlarına göre; tekli ve çoklu çekirdekte iPhone 8 Plus listenin zirvesinde yer alıyor. Apple A11 Bionic işlemciye ve 3 GB RAM‘e sahip olan iPhone 8 Plus; tekli çekirdekten 4215 puan ve çoklu çekirdekten ise 10147 puan alıyor.

Metal testinde ise 28538 puan ile zirvede iPad Pro 12.9 inç (2. nesil) yer alıyor. iPhone 8 Plus‘ın Metal puanı ise 15438. Eğer siz de iCihazınızın performansını merak ediyorsanız, aşağıdaki linkten uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Geekbench 4 indir

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz