Ana Sayfa iPhone iPhone X’u Türkiye’de ilk kim satın aldı?

iPhone X’u Türkiye’de ilk kim satın aldı?

2

iPhone X’u Türkiye’de resmi olarak ilk kimin satın aldığı açıklandı. iPhone X’u satın alan kişinin tercihi hangi renk ve depolama seçeğinden yana oldu?

Apple, 24 Kasım 00:00’dan itibaren Apple Store online mağaza üzerinden iPhone X‘u resmi olarak Türkiye’de satışa sunmuştu. 6.099 TL fiyat etiketiyle Türkiye’nin en pahalı akıllı telefonu unvanını elinde bulunduran iPhone X, eskisi kadar pek ilgi görmemişti.

Yüksek fiyatından dolayı stokları beklendiği gibi tükenmeyen iPhone X’u, şu an satın alsanız 1-3 gün günü içerisinde gönderime hazırlanacak. Amerika ve Avrupa ülkelerinde ise iPhone X satışa sunulduktan dakikalar sonra gönderim süresi 3-4 haftaya çıkmıştı.

iPhone X’u Türkiye’de ilk kim satın aldı?

Bugün ise iPhone X’u Türkiye‘de ilk kimin aldığı ortaya çıktı. Fiyatına rağmen hala kendine has sadık bir kitleye sahip olan iPhone X‘u, Türkiye’de resmi olarak ilk alan kişi Sedat Unay oldu. Askerden 06:30’da terhis olur olmaz uçakla Apple Zorlu‘daki randevusuna koşan Sedat Unay, tercihini Uzay Grisi iPhone X’dan yana kullandı. Sedat Unay, depolama seçeğeni olarak ise 256 GB modeli tercih etti.

iPhone X ile birlikte iPhone X için siyah deri kılıf da alan Sedat Unay, Türkiye’de iPhone X’u satın alan ilk kişi olarak ismini tarihe kazıdı.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. ilk alan benim gece satışa çıktığı an web sitesinden bu veledin almış olması onu ilk yapmamalı resmi olarak appledan alan benimdir satışa çıktığı gibi.

  2. Bugün biraz inceleme fırsatım oldu. İlk izlenimim olumsuz.

    İlk olarak fazla ağır geldi. Proporsiyonu gözüme hoş gelmedi ama zamanla göz alışır gibi. Home button olmamasına 10 yıl sonra alışmak zaman alacak. iPhone 7 deki harika home button dan sonra bir anda home button hiç olmaması çok çok garip. Epey bir ağır geldiğini söylemiş miydim?

    İlkbahara kadar bekler SE yenilenmezse 8 alır geçerim sanırım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz