Ana Sayfa iPhone iPhone X üretim süreci hızlandı

iPhone X üretim süreci hızlandı

0

iPhone X üretim sürecinin artık hızlandığı KGI analisti Ming-Chi Kuo tarafından açıklandı. Artık iPhone X’i bulmak çok daha kolay olacak.

iPhone X daha tanıtılmadan telefonun üretim sürecinde sıkıntıların olabileceği KGI analisti Ming-Chi Kuo tarafından dile getirilmişti. Apple’a yakınlığı ile bilinen Ming-Chi Kuo, bu öngörüsünde haklı çıkmış ve iPhone X satışa sunulduğunda dakikalar içerisinde stoklar bitmiş ve bir sonraki teslim tarihi olarak 3-4 hafta gösterilmeye başlanmıştı. Ancak bugün KGI analisti Ming-Chi Kuo iPhone X üretim sürecindeki sorunların aşıldığını açıkladı.

iPhone X üretim süreci hızlandı

Ming-Chi Kuo yayınladığı raporda; günlük iPhone X üretiminin 3 kat daha arttığını söylüyor. iPhone X‘i üreten Foxconn bir kaç hafta önce günde 50.000 – 150.000 adet iPhone X üretirken, şimdi ise günlük iPhone X üretim sayısını 450.000 – 500.000 adete çıkarmış durumda.

Üretim sürecindeki bu artışın, satışlara da yansıyacağı düşünülüyor. Öngörülere göre bu artış satışlarda %10 ila %20 arasında bir artışa neden olacak.

Morgan Stanley analistleri ise; Apple’ın iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile yakaladığı 231,2 milyon adetlik satış rakamını iPhone X ile geçeceğini söylüyor. Morgan Stanley; iPhone X’in 262 milyon satış gerçekleştirmesini bekliyor.

999 dolarlık fiyatına rağmen tüm dünyada büyük ilgi gören iPhone X, 2018’in ortalarına doğru Apple tarihinde en çok satan iPhone modeli unvanını eline alabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz