Ana Sayfa iOS YouTube’un batarya sorunu düzeldi

YouTube’un batarya sorunu düzeldi

0

YouTube batarya sorunu bugün yayınlanan güncelleme ile düzeltildi. Eğer YouTube uygulaması şarjınızı çabuk tüketiyorsa güncellemeyi mutlaka yüklemelisiniz.

YouTube uygulaması geçtiğimiz haftalarda iPhone X’in çentikli ekranına adapte olmak için bir güncelleme almıştı. iPhone X‘in ekran çözünürlüğüne ve HDR özelliğine destek veren YouTube uygulamasında, batarya sorunu ortaya çıkmıştı. Reddit gibi forumlarda YouTube uygulamasında 5 dakikalık video izledikten sonra, uygulamanın bataryayı %80 oranında kullandığı dile getirilmişti.

YouTube batarya sorunu düzeldi

YouTube, bu sorun için acil bir güncelleme yayınlamış ve bazı iPhone modellerinde bu sorunu çözmüştü. iPhone 6s ve iPhone 6 gibi eski modellerde hala devam eden batarya sorunu için bugün bir güncelleme daha yayınlandı. YouTube 12.45 sürümünün açıklamasında batarya sorunu çözüldü ibaresini görebilirsiniz.

Eğer YouTube uygulaması şarjınızı çabuk tüketiyorsa, App Store‘dan uygulamayı güncelleyerek bu sorundan kurtulabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz