Ana Sayfa Haberler Apple Support’un YouTube kanalı açıldı

Apple Support’un YouTube kanalı açıldı

0

Apple Support, YouTube kanalında iPhone ve iPad kullanıcılarının yaşadığı problemlerin çözümlerini içeren videolar paylaşılacak.

Apple, 2016 yılının başlarında müşterilerin yaşadığı sorunlara çözüm bulabilmek için Twitter’da Apple Support isimli bir hesap açılmıştı. Apple, bu destek ekibi tarafından gerçekleştirilen faaliyetleri YouTube’a taşıdı.

Apple Support’un YouTube kanalında iPhone/iPad duvar kağıtlarının nasıl değiştirileceği, iPhone/iPad’de bulunan arama geçmişinin nasıl silineceği gibi iOS’in çeşitli özelliklerini açıklayan öğretici videolar yer alıyor.

Apple Support kanalının her videosunda, anlatıcının el hareketleriyle anlatılanların daha anlaşılır hale getirilmesi adına ekranın üst kısmında yapılması gerekenler bütün detayları açıklanıyor.

Kanalın videolarında ilave açıklamalar yer alıyor ve konuşmaların daha iyi takip edilmesi için İngilizce altyazı opsiyonu de bulunuyor. Geçtiğimiz gün açılan Apple Support kanalında 10 video yer alıyor. Videoları izlemek ve kanala abone olmak isteyenler buraya tıklayabilir.

Hatırlayabileceğiniz üzere Apple, Destek uygulamasını geçtiğimiz sene Türkçe olarak yayına sunmuştu. Yakın gelecekte Türkçe bir YouTube kanalı olup olmayacağı ise şimdilik belirsiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz