Ana Sayfa iOS iOS’in kültleşmiş duvar kağıtları iPhone X’e geldi

iOS’in kültleşmiş duvar kağıtları iPhone X’e geldi

0

iOS’in kültleşmiş duvar kağıtları iPhone X için tekrar optimize edildi. iOS’in kültleşmiş duvar kağıtları ile iPhone X bir başka görünüyor.

Apple, yeni iOS güncellemelerinde her zaman yeni duvar kağıtlarına yer veriyor. Ancak bu yeniliklerin, eski duvar kağıtlarının sistemden kaldırılması gibi götürüleri de oluyor.

Uygulama simgelerinin ve isimlerinin net görülmesi ve telefonun albenili durması için her zaman özenle seçilmiş duvar kağıtları hazırlayan Apple, şüphesiz ki balıklı ve su damlalı duvar kağıdı ile bir devrim yaratmıştı.

iPhone X’e yepyeni görünüm kazandırın

AR7 isimli sanatçı, iOS’in tüm sürümlerindeki duvar kağıtlarını iPhone X‘in ekran çözünürlüğü için tekrar optimize etti. iOS 3‘ün balık, iOS 4‘ün efsaneleşmiş su damlası, iOS 9‘un beta sürümündeki deniz ve iOS 7‘nin stok duvar kağıdı gibi kültleşmiş duvar kağıtlarına, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

iPhone X duvar kağıtları için tıklayın

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz