Ana Sayfa iOS WhatsApp’ta sesli mesaj kaydetmek artık çok kolay

WhatsApp’ta sesli mesaj kaydetmek artık çok kolay

0

WhatsApp’ta sesli mesaj kaydetme özelliği bugün yenilendi. Güncelleme ile artık WhatsApp’ta sesli mesaj kaydetmek çok kolay.

Popüler anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp, geçtiğimiz yıllarda sesli mesaj özelliğini kullanıma sunmuştu. WhatsApp’ın sesli mesaj özelliği ile kullanıcılar seslerini kaydedip karşı tarafa gönderebiliyordu. Ancak bu özelliği kullanabilmek için sohbet ekranında yer alan mikrofon butonuna basılı tutmanız gerekiyordu. Bugün gelen güncelleme ile bu çile ortadan kalkıyor.

WhatsApp’ta sesli mesaj göndermek kolaylaştı

WhatsApp‘ın 2.17.81 sürümünde; sesli mesaj kaydederken, kaydı yukarı doğru kaldırdığınızda kilitleme butonu ortaya çıkıyor. Bu butonu aktif ettiğinizde eller serbest modundaymış gibi sesli mesajızınız kaydedip gönderebiliyorsunuz. Yani artık parmağınızı ekrana basılı tutmanız gerekmiyor.

WhatsApp’ın bu özelliğini kullanmak için App Store‘dan uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır. Son olarak WhatsApp’ın çok yakında iPad uygulamasının gelme ihtimalinin olduğunu belirtelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz