Ana Sayfa Aksesuar AirPods satışları 2018’de iki katına çıkabilir

AirPods satışları 2018’de iki katına çıkabilir

0

Apple’ın kablosuz kulaklığı AirPods’a olan ilgi günden güne katlanarak artıyor. Son analizler, AirPods satışlarının 2018’de iki katına çıkacağı yönünde.

Apple, iPhone 7 etkinliğinde kablosuz kulaklığı AirPods‘u da duyurmuştu. Apple W1 çip ile düşük güç tüketen ve bağlantı noktasında rakiplerine fark atan AirPods, uzun bir süre yoğun ilgiden dolayı stok sıkıntısı çekmişti. Stok sıkıntısı yaz aylarının sonlarına doğru çözen Apple, kablosuz kulaklığına olan desteğini iOS 11 ile arttırmıştı.

2018, AirPods’un yılı olacak

iOS 11 ile atanabilir jestlerin AirPods’a gelmesi ve kulaklığın kullanım açısından çok büyük avantaj sağlaması, satışlara da yansıdı. KGI analisti Ming-Chi Kuo, 2017 yılında yaklaşık 13 ila 14 milyon arasında AirPods satıldığını tahmin ediyor. Ming-Chi Kuo, 2018 için de bazı öngörülere sahip.

Ming-Chi Kuo’ya göre; 2018 yılında AirPods satışları tam iki katına çıkacak ve 26 ila 28 milyon arasında bir satış rakamı yakalanacak. Apple‘ın son yıllarda müzik alanında yaptığı en büyük inovasyon olarak gösterilen AirPods için gün içerisinde sürekli müzik dinleyen ve telefon görüşmesi yapanların vazgeçilmez bir aksesuarı diyebiliriz.

AirPods, 2018 yılının başlarında satışa sunulacak olan iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X ve Apple Watch ile uyumlu kablosuz şarj matı AirPower‘ı da destekleyecek. Ancak bunun için kablosuz şarj destekli AirPods kasası ayrı olarak satılacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz