Ana Sayfa iOS iOS’e 2018’de gelecek yeni emojiler açıklandı

iOS’e 2018’de gelecek yeni emojiler açıklandı

0

Önümüzdeki yıl iOS’e gelecek olan yeni emojiler açıklandı. iOS 11.3 güncellemesi ile sunulması beklenen emojiler haberimizde.

Unicode konsorsiyumu bu yılın sonlarına doğru yeni emojileri duyurmuştu. Apple, bu emojileri iOS 11 güncellemesi ile ilk defa sunan firma olmuştu. Unicode bugün 2018‘de gelecek olan yeni emojileri açıkladı.

Bu emojiler arasında; Cupcake, oyunca ayı, parti yüzü, kızıl saçlı erkek ve kadın, tavuskuşu, ıstakoz, mango, kaykay, iplik, sepet, süpürge, tuğla, süper kahraman ve Supervillian yer alıyor.

Yeni emojiler 2018’de geliyor

2018 yılında yayınlanması beklenen iOS 11.3 güncellemesi ile bu yeni emojiler sisteme eklenecek. Ayrıca macOS 10.13.3 ile bu emojiler macOS‘e de gelecek.

Yeni güncelleme ile bazı emojilerde değişiklik yapılıyor. Silah, tren ve koşan kadın emojilerinin yönleri değişiyor. Ayrıca; üzgün bok surat, OK yüzlü adam ve gözlerinde soru işareti olan adam emojileri sistemden kaldırılıyor.

Son olarak; Apple‘ın iPhone X‘da yer verdiği Animoji özelliğini 2018’de geliştirmesi ve farklı emojileri de kullanma imkanı sunması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz