Ana Sayfa iOS Tidal, iPhone X ve CarPlay desteği ile güncellendi

Tidal, iPhone X ve CarPlay desteği ile güncellendi

1

FLAC kalitesinde yüksek çözünürlüklü yayın yapan çevrimiçi müzik servisi Tidal, iPhone X ve CarPlay desteği ile güncellendi.

Çevrimiçi müzik servisleri, Hi-Fi kalitesinde müzik dinleyeleri pek tatmin etmiyordu. Apple Music 256kbps AAC ve Spotify 320kbps MP3 formatında yayın yaparken, Tidal bir anda çıtayı yükseltmiş ve Hi-Fi kalitesinde FLAC yayın yapmaya başlamıştı.

1,411Kbps değerinde yayın yapan Tidal, iOS platformundaki uygulamasını yeniliklere ayak uydurarak güncellemeye devam ediyor. Tidal, bugün iOS’teki uygulamasını güncelleyerek iPhone X‘un ekran çözünürlüğüne ve Apple’ın destekleyen otomobil modellerinde yer alan CarPlay özelliğine destek vermeye başladı.

Aylık 19,99 TL‘ye Hi-Fi kalitesinde yayın yapan Tidal, masaüstü uygulamasında ise Master kalitesinde müzik deneyimi sunuyor. Peki, nedir bu Master kalitesi? Master, bazı destek veren müzik dosyalarını 24-bit/192kHz kalitesinde sunuyor. Bu bit rate oranı CD‘lerden daha kaliteli olması ile dikkat çekiyor.

iOS için Tidal uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz