Ana Sayfa iOS Apple Store’daki gizli kar efekti nasıl aktif edilir?

Apple Store’daki gizli kar efekti nasıl aktif edilir?

0

iOS’teki Apple Store uygulamasında yeni easter egg keşfedildi. Peki, Apple Store’daki gizli kar efekti nasıl aktif ediliyor?

Apple, uzun bir süredir platformlarında easter egg‘e yer vermiyordu. Ancak bu hafta sonu iOS‘teki Apple Store uygulamasında kar efektinin gizlendiği ortaya çıktı. Biz de Apple Store’a kar yağdıran bu easter egg‘in nasıl aktif edileceğini sizlerle paylaşıyoruz.

Apple Store’daki gizli kar efekti nasıl aktif edilir?

Apple Store‘daki gizli kar efektini aktif etmek için; öncelikle App Store’dan Apple Store uygulamasını indirin. Daha sonra uygulamayı açın ve Apple kimliğiniz ile giriş yapın. Apple Store’un arama kısmına “Let it Snow” yazın.

Let it Snow yazdıktan sonra Apple Store’a kar yağacak. Yıl başı için hazırlanan bu easter egg‘in çok hoş göründüğünü söyleyebiliriz. Keşke bu tip şeyler sistem arayüzüne de gelse demeden geçemeyeceğiz. Düşünsenize; 31 Aralık saat 00:00‘da iPhone’un ana ekranında kar yağmaya başlıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz