Ana Sayfa Aksesuar Apple, AirPort için yeni güncelleme yayınladı

Apple, AirPort için yeni güncelleme yayınladı

0

Apple, AirPort baz istasyonları için; WPA2 protokolündeki KRACK güvenlik açığını kapatan 7.7.9 ve 7.6.9 güncellemesini yayınladı.

Apple; AirPort Express, AirPort Extreme ve AirPort Time Capsule Wi-Fi baz istasyonları için yeni güncellemeleri indirime sundu AirPort 802.11ac baz istasyonları için 7.7.9 güncellemesi ve AirPort 802.11n baz istasyonları için ise 7.6.9 güncellemesi KRACK güvenlik açığını kapatıyor.

AirPort, artık daha güvenli

KRACK güvenlik açığı; saldırganların WPA2 protokolündeki zayıflıklardan yararlanarak, kredi kartı numaralarını, kullanıcı adlarını, şifreleri, fotoğrafları ve diğer hassas bilgileri ele geçirmek için ağ trafiğini şifrelerini çözmeye yarıyordu. Apple, AirPort modellerindeki bu açığı güncelleme ile kapatıyor.

Yayınlanan güncellemeleri iOS veya macOS‘te yer alan AirPort Utility uygulaması üzerinden yükleyebilirsiniz. Güvenliğiniz için bu güncellemeleri yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz