Ana Sayfa iOS Things’e mail desteği geldi

Things’e mail desteği geldi

1

iOS ve macOS’in popüler uygulaması Things, aldığı güncelleme ile mail desteğine kavuşuyor.

2007 yılında Mac platformuna gelen Things, kısa süre içerisinde iOS ve macOS‘in kültleşmiş uygulamaları arasındaki yerini almıştı. iOS 10 ile gelen yeni API’lar ve macOS Sierra için Things 3 ile karşımıza çıkan Cultured Code, yeni güncelleme ile uygulamasına mail özelliğini ekledi.

Maillerinizi Things’e yönlendirin

Things 3.3 ile gelen mail özelliği, bildiğimiz mail uygulaması niteliğini taşımıyor. Things Cloud özelliğini kullanıyorsanız, uygulama size [email protected] şeklinde bir mail adresi oluşturuyor.

Size özel olarak oluşturulan mail adresine, gelen maillerinizi yönlendirerek; Things’in Inbox klasörüne kaydedebiliyorsunuz. Henüz maildeki ekleri desteklemeyen bu özellik maksimumda da 2.000 karakteri destekliyor.

Inbox kavramını artık gerçek anlamıyla kullanmaya başlayan Things, önümüzdeki yıl maildeki ekleri de kaydedebilecek.

Things uygulamasını; iPhone için buradan iPad için buradan ve macOS için buradan satın alabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Gmail eklentisi, Chrome eklentisi ve/veya Office365Outlook eklentisi çıkmadığı sürece tam anlamıyla bir “task management” uygulaması sayılmaz bence. Devir tek click devri. Tek click de bir maili bana task haline çevirebilmesi lazım. Eski versiyonunu almıştım. Ama şimdi upgrade etmeye değecek bir özellik değil bence.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz