Ana Sayfa iOS iOS 11.2.5 Public Beta yayınlandı

iOS 11.2.5 Public Beta yayınlandı

0

Apple, bugün herkesin indirebileceği iOS 11.2.5 Public Beta güncellemesini yayınladı. Peki, iOS 11.2.5 Public Beta nasıl yüklenir?

Apple, geçtiğimiz gün Ev uygulamasında ve iPhone 8/8 Plus ve X modellerinin kameralarınıda yaşanan odaklama sorununu çözmek için iOS 11.2.1 güncellemesini sunmuştu. Cupertinolu dev bu güncellemeden saatler sonra ise geliştiriciler için iOS 11.2.5 Beta 1‘i yayınlamıştı.

Apple, bugün ise herkesin yükleyebileceği iOS 11.2.5 Public Beta güncellemesini indirime sundu. Peki, iOS 11.2.5 Public Beta nasıl yüklenir?

iOS 11.2.5 Public Beta nasıl yüklenir

  1. Adım: Apple Beta Yazılım Programı’na buradan Apple ID’niz ile kaydolun.
  2. Adım: Apple Beta Yazılım Programı sayfasının sağ üst köşesinde yer alan Enroll Your Devices seçeneğine tıklayın.
  3. Adım: Enroll Your Devices ekranından “Download Profile” seçeneğine tıklayın ve Beta profilini iPhone veya iPad’inize indirin.
  4. Adım: Beta profili yüklendikten sonra iPhone veya iPad’iniz yeniden başlatılacak.
  5. Adım: iPhone veya iPad açıldıktan sonra Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

Public Beta yüklerken yaşayabileceğiniz olası bir sorundan dolayı verilerinizi kaybedebileceğiniz için; güncellemeyi yüklemeden önce iTunes veya iCloud‘a mutlaka yedek almayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz