Ana Sayfa Öne Çıkanlar iTunes’un Microsoft Mağaza macerası 2018’e ertelendi

iTunes’un Microsoft Mağaza macerası 2018’e ertelendi

0

iTunes’un Windows kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak için; Microsoft Mağaza’da 2018 yılında yayınlanacağı açıklandı.

Microsoft, 2017‘nin ilk aylarında düzenlediği Build konferansında, Apple‘ın iTunes yazılımını yıl sonuna doğru Microsoft Mağaza’da yayınlayacağını dile getirmişti. Apple ile işbirliği sayesinde geliştirilecek olan Microsoft Mağaza için iTunes, maalesef ki bugün ertelenme haberi ile karşı karşıya kaldı.

iTunes, Microsoft Mağaza’ya 2018’de gelecek

Apple, ZDNet’e yaptığı açıklamada; “Microsoft ile müşterilerine eksiksiz ve kusursuz bir iTunes deneyimi sunmak için çalıştıklarını, ancak her şeyin dört dörtlük olması için biraz daha zamana ihtiyaç duyulduğunu” dile getirdi.

Bu erteleme, Microsoft Mağaza için iTunes yazılımının iptal edildiği anlamına gelmiyor. Aksine 2018 yılında Windows PC’lerde iTunes’un daha stabil çalışacağı anlamına geliyor.

Apple’ın, iTunes hizmetini Windows platformunda daha stabil hale getirmesinin en önemli etkeni olarak Apple Music gösteriliyor. iTunes‘a entegreli bir şekilde çalışan Apple Music‘in, yazılım konusunda desteğini artırarak, macOS kullanıcılarının yanında Windows kullanıcılarını da Apple Music’e çekmek isteniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz