Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple Music’e yeni özel içerikler geliyor

Apple Music’e yeni özel içerikler geliyor

1

Apple Music’e, Noel Gallagher ve Sam Smith’in özel konser filmleri geliyor.

Apple, çevrimiçi müzik sektörüne 2015 yılında Apple Music ile giriş yapmıştı. 3 aylık deneme sürümü olan bu servis, başta iOS ve macOS olmak üzere Android ve Windows platformlarına da gelmişti. iPhone’da şarj konusunda titiz davranan ve bu yüzden 3.parti yazılımlara yönelmeyen kullanıcılar için çok iyi bir seçim olan Apple Music, yıllar içerisinde gelişip kullanıcılarının karşısına özel içerikler ile çıkmaya başlamıştı.

Apple Music’te konser havası

Apple Music’te, müziklerin yanında sanatçıların özel video klipleri de yer alıyor. Bu video kliplere bugün yenilerinin ekleneceği duyuruldu. İngiliz müziğinin iki önemli ismi Noel Gallagher ve Sam Smith, özel konser filmleri ile çok yakında Apple Music’te yer alacak.

Kasım ayının başında Londra York Hall’da konser veren Noel Gallagher, Who Built the Moon Live isimli konser filmi çekti. Konserde kaydedilen görüntüler arasında Gallagher’ın yeni projesi olan Oasis‘in şarkıları da yer alıyor.

Sam Smith’in konser filmi ise “The Thrill of It All Live” adını taşıyor. The Thrill of It All Live konser filminde Sam Smith’in yanında Disclosure gibi konuk grupların da seslendirdiği şarkılar yer alıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Bu yeni içerikler konusu pek beni heyecanlandırmıyordu.
    Ta ki Son haberi duyana kadar.

    Battlestar galactica’nın mimarı Mr. Moore Apple ile anlaşmış.

    Bak işte şimdi olay ilginç hale geldi.

    İnsan olarak ortaya çıkışımızın ve yok oluşumuzun belgeselidir battlestar galactica. Şiddetle tavsiye ederim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz