Ana Sayfa Haberler Phil Schiller’dan yazılım sorunları için açıklama geldi

Phil Schiller’dan yazılım sorunları için açıklama geldi

0

Apple’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Phil Schiller, iOS 11 ve macOS High Sierra’da yaşanan sorunları için açıklamalarda bulundu.

Apple’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Şefi Phil Schiller, The Telegraph’a vermiş olduğu röportajda, bu yıl yaşanan sorunlara ve ürün gamına değindi. Apple’ın 2018’deki planlarını öğrenmek için Phil Schiller ile görüşen The Telegraph, Apple’ın 2018’deki planlarını öğrenemese de mevcut durum hakkında önemli bilgiler edindi.

Phil Schiller: iPhone X ile alışılmışın dışına çıktık

Phil Schiller röportajda; her yıl olduğu gibi 2017‘de de yeni nesil bir telefon üretmek istediklerini ve bunu başardıklarını dile getirdi. Schiller; “Bizim için çok yeni bir yıl oldu. Uzun süredir planladığımız şey, her yıl yaptığımız gibi yeni nesil bir telefon üretme fırsatıydı ve bu iPhone 8 ile oldu. Ayrıca iPhone 8 ile birlikte daha agresif bir şey daha üretmek istedik. Bu da iPhone X oldu. Alışılmışın dışına çıkmamıza rağmen bu yenilikler kullanıcılar tarafından kısa sürede benimsendi.” açıklamalarını yaptı.

Phil Schiller, iPhone SE hakkında da konuştu. Schiller; “Bazı tüketicilerin 4 inçlik güçlü donanımlı iPhone modeli istediklerini ve bunu da iPhone SE ile karşıladıklarını” söyledi. Ancak Schiller, 2018’de olası bir iPhone SE modeli hakkında konuşmaktan çekindi.

Son günlerde gündeme gelen akıllı hoparlör HomePod‘un gecikmesi ile ilgili olarak da konuşan Schiller; “Apple, rakiplerinden farklı bir politika izliyor. Rakiplerimiz söz verdiği çıkış tarihine ürünleri yetişmese bile bunları piyasaya sunuyor. Biz böyle yapmıyoruz. Biz, ürün kusursuz olduktan sonra satışa sunuyoruz.” dedi.

Schiller; son olarak iOS 11 ve macOS High Sierra’da yaşanan sorunlar için ise; kötü bir hafta geçirdiklerini ancak yazılım ekibinin bu sorunları kısa sürede çözdüğünü söyledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz