Ana Sayfa iOS Haftanın uygulama önerisi: Rules of Survival

Haftanın uygulama önerisi: Rules of Survival

0

Normalde telefondan hiç oyun oynamayı seven bir insan değilimdir. Mobil oyun işini abartan arkadaşlarımı hep uyarırım ” yeter ne anlıyorsun şundan.” derim ancak beni fena halde yanıltan bir oyun AppStore’da yerini aldı 🙂 .

 

 

Bahsettiğim oyun ise Rules of Survival (appstore indirme linki oyunun adındadır). Son zamanlarda PC oyunculuğunu etkisi altına alan ”Battle Royale” oyun modunu biraz anlatmam gerekirse; bu oyun modu çok fazla oyuncunun koca bir haritada hayatta kalmaya çalışmasıdır. Genellikle büyük haritalara hiç bir alet, edevat, silah ve kıyafetiniz yokken gönderilirsiniz ve haritada bulunan evlere, yerleşim yerlerine girerek yağmalamayla silah ve gerekli alet, edevatları topladığınız bir oyun modudur.

Aşağıdaki görselde gördüğünüz haritaya 120 kişi uçakla paraşütten atlayarak geliyor. Nereye inmek istediğiniz tamamen size bağlı bir durum. Agresif bir oyun moduna sahipseniz kalabalık yerleşim bölgelerine inmeniz yağma imkanını arttırsa da diğer oyuncular tarafından elenme talihsizliğiniz artacaktır emin olabilirsiniz.

Aslında  bu oyunu anlatmak yerine ben bu yazıda bu oyunu her oynadığımda aklıma gelen bir şeyi paylaşmak istiyorum. Rules of Survival oyunu son zamanlarda adından çokça söz ettiren PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) oyununun çok benzeri. PUBG çıktığı ilk andan beri bilgisayarda oyun oynamayı seven insanların gözdesi olmuş ve oyun yayıncılarının hala durmadan yayın yaptıkları bir oyun. Ben de bilgisayarda oyun oynayan biri olarak iyi bir PUBG oyuncusu olmasam dahi oynarken zevk aldığım oyunlar arasında.

İşin en enteresan yanı da oyun oynamak için çok müsait bir bilgisayara sahip olsam da PUBG optimizasyon konusunda maalesef ki kötü bir oyun oldu çıktığı ilk andan beri. Rules of Survival ise oyun deneyimi açısından çok daha sorunsuz bir deneyim yaşatıyor bizlere. Ortalama bir internet bağlantısına sahip olmanız yeterli, çoğu iPhone ile de oynayabiliyorsunuz. Oyunun tek isteği ise iOS 7 üstü bir sürüm.

Ücretsiz bir oyun oluşu da bence diğer artılarından. Oyun oynamayı sevmeseniz dahi ben bu oyunu indirip bir şans vermenizi tavsiye ederim. Son zamanlarda sıkça mobil oyunculuğun PC ve konsol oyunculuğunu tehdit ettiğini duyuyoruz. Bu oyundan sonra bu söylemlerin ne kadar haklı olduğunu anladım.

Oyun hakkında ise aklınızda hala soru işaretleriniz varsa ve nasıl olduğunu merak ediyorsanız, sevdiğim yayıncılardan biri olan Pinti Panda‘nın inceleme videosunu izleyebilirsiniz.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz