Ana Sayfa iOS iPhone X’da karanlık modu nasıl görünüyor?

iPhone X’da karanlık modu nasıl görünüyor?

0

İngiliz öğrenci, iPhone X’da karanlık modun nasıl görüneceğine yönelik konseptlerini yayınladı. Karanlık modu iOS 11 ve iPhone X’da böyle görünebilir.

iOS kullanıcıları, yıllardır yeni major güncelleme ile karanlık modun sisteme eklenmesini bekliyor. Ancak Apple, bu opsiyonu iOS 11 ile de eklemeyerek beklentileri hüsrana uğratmıştı.

Cupertinolu dev bu isteği gelecek dönem karşılamak için; karanlık modun testlerini iOS 11 sürümünde gizliden gizliye Ayarlar>Genel>Erişilebilirlik>Ekran Kolaylıkları>Renkleri Tersine Çevir>Akıllı Tersine Çevir bölümünden yapmaya başlamıştı.

iPhone X, siyahlara büründü

Şimdiki süreçte ise; Northumbria Üniversitesi‘nde okuyan İngiliz bir öğrenci iPhone X’in OLED ekranında sistem arayüzünün ve diğer ön tanımlı gelen uygulamaların karanlık modda nasıl görüneceğine yönelik konsept çalışmaları ile karşımıza çıktı. Siyah tutkunlarının oldukça hoşuna gidecek olan bu konsept çalışmaları, geleceğe adeta ışık tutuyor.

Geçtiğimiz dönemlerde uygulanan stratejiler sayesinde Apple’ın böyle fikirlere kapalı olduğunu biliyorduk. Ancak Apple, son dönemlerde kullanıcıların isteklerine kulak vermeye başladı. Özellikle pek çok konsept tasarım iOS güncellemeleri ile sisteme eklendi.

iOS’in gelişim sürecinde Jailbreak ile iOS’e kazandırılan özelliklerin de resmi olarak eklendiğine tanıklık ettik. Tahminlerimize göre; son dönemde uygulamalar arasında da popüler olan karanlık mod opsiyonu, iOS 12 sürümü ile tanıtılacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz