Ana Sayfa iOS Shazam, artık çevrimdışı da çalışıyor

Shazam, artık çevrimdışı da çalışıyor

0

Shazam, iOS’teki uygulamasını güncelleyerek çevrimdışı çalışma özelliğini ekledi.

Apple sözcüsü Tom Neumayr geçtiğimiz günlerde BuzzFeed News‘e yaptığı açıklamada; “Shazam’ın ve yetenekli ekibinin Apple’a katılacağından çok memnunuz. App Store‘da yayınlanmaya başladığı günden beri popüler uygulamalar arasında yer alan Shazam, büyük bir başarı elde etmişti.” ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadelerin ardından Apple’ın Shazam’ı satın aldığı resmen onaylanmıştı.

Shazam, internetsiz de çalışıyor

Teknoloji gündemine bomba gibi düşen bu açıklamanın ardından, Shazam‘ın iOS platformundaki uygulaması güncelleme aldı. Uzun zamandır beklenen çevrimdışı Shazam özelliği sürüm 11.6.0 ile tüm kullanıcıların beğenisine sunuldu. Peki, Shazam’ın çevrimdışı özelliği nasıl çalışıyor?

Shazam’ın çevrimdışı özelliği sayesinde artık ortamda çalan müzikleri internet bağlantınız olmasa bile Shazam‘layabiliyorsunuz. Shazam’a kaydetmiş olduğunuz bu sesler; internet bağlantınız olduğu anda Shazam’a gönderiliyor ve şarkının adı size sunuluyor.

Çevrimdışı özelliğini kullanabilmek için uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır. Apple Music ile entegre bir şekilde çalışan Shazam, bulduğunuz şarkıları otomatik olarak “Shazam Şarkılarım” isimli çalma listenize kaydediliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz