Ana Sayfa Aksesuar Yeni AirPods 2018’de gelebilir

Yeni AirPods 2018’de gelebilir

0
AirPods

KGI analisti Ming-Chi Kuo; Apple’ın, yeni AirPods modelini 2018 yılında tanıtacağını iddia etti.

Apple, iPhone 7 ile birlikte 3.5 mm kulaklık girişini kaldırmış ve kablosuz kulaklığı AirPods’u tanıtmıştı. Apple W1 çipi sayesinde verimlilik konusunda çığır açan AirPods, iCloud desteği sayesinde sadece bir cihaz ile bile eşleşse, diğer Apple cihazlarında da direkt kullanılabiliyordu.

iPhone X etkinliğinde kablosuz şarj matı olan AirPower‘ın tanıtımında, AirPods’u da görmüştük. Ancak AirPods’u kablosuz olarak şarj etmek için kablosuz şarj destekli kutusunun ayrı satılacağı söylenmişti.

Yeni AirPods, 2018’de gelebilir

Apple’a yakınlığı ile bilinen KGI analisti Ming-Chi Kuo, bugün Apple’ın 2018 yılının ikinci çeyreğinde yeni AirPods modelini tanıtacağını dile getirdi. Ancak Ming-Chi Kuo bu modelin hangi özelliklere sahip olacağını söylemedi.

Tahminlerimize göre; yeni AirPods, Apple W2 çipi ile gelecek. Bağlantı ve verimlilik konusunda seviye atlattıracak olan W2 çipinin yanında, kulaklığın ses kalitesinde de hissedilir bir iyileşme de bekliyoruz. Son olarak AirPods’un kutusundan, kablosuz şarj destekli kutusu ile çıkacağını tahmin ediyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz