Ana Sayfa iPhone Herkese lazım: BiSU

Herkese lazım: BiSU

1
İnsan, genel şartlarda susuz 7 gün yaşayabilir ve su insanlık için en önemli ihtiyaç ve yaşam kaynağıdır. Tam da bu noktada eğer ki ev tipi su filtreleme sistemlerine güvenmiyorsanız sizin için güzel bir girişim var: BiSU

BiSU nedir?

BiSU kısaca, iOS ve Android telefonunuza indirebileceğiniz uygulama ile yakınınızdaki yerlerden su siparişi verebileceğiniz bir hizmet.

2015 senesinde Ergin Üner ve Ozan Alptekin tarafından kurulmuş BiSU şu anda 30 su markasının çeşitli boyutta ve şişe yapısındaki ürünlerini bünyesinde barındırıyor. İlk başlarda sadece İstanbul’da aktif olan BiSU kısa sürede kullanım alanını geliştirerek hizmet alanını 10 şehre çıkarmıştır. Aktif kullanıcı sayısı ise kısa zamanda güzel bir artış yakalayarak 30.000 rakamını geçmiştir.

BiSU uygulaması nasıl indirilir?

iPhone’unuzda bulunan AppStore uygulamasına girerek BiSU uygulamasını aratabilir sonrasında ise ”İndir” seçeneğine dokunup TouchID (parmak izi) veya FaceID (yüz tarama) teknolojisine sahip bir telefon kullanıyorsanız parmağınızı ya da yüzünüzü okutarak uygulamayı indirebilirsiniz.

BiSU uygulamasına üye olmak

BiSU uygulamasını ilk açtığınızda uygulama sizi üyelik oluşturma ekranı ve çeşitli yönergelerle karşılıyor. Kendinizi Uygulamanın akışına bıraktığınız zaman çok kısa sürede üye oluyorsunuz.

  • Sizi tek cümle ile uygulamanın amacını anlatan güzel bir ekran karşılıyor. Bu ekranın altındaki ”Hemen Başla” seçeneğine dokunmanız gerekmekte.

  • Sonraki ekranda ise cep telefonu numaranız girmeniz isteniyor. Adresinizin bulunamaması durumunda size ulaşılması için ve sahte siparişlerden kurtulmak için güzel bir güvenlik önlemi ve gerekli bir bilgi bu.

  • Telefon numaranızı girdikten hemen sonra ise SMS olarak 4 haneli onay kodu gelecektir bu onay kodunu girmeniz gerekmekte.

  • Dördüncü adımımızda uygulama sizden konumunuza erişim isteyecektir. Bu erişimi vermeniz adres bilgilerinizin otomatik olarak doldurulması için gerekli bir istek. Konum erişimi verdikten hemen sonra ise adresinizi daha açıklayıcı hale getirecek bir kaç kelime bilgi girmeniz yeterli.

  • Sonraki ekranımız ise uyarı ekranı. BiSU hizmetinin ısrarla söylediği ve bence çok önemli olan bir özelliği var, bu da sipariş hizmetlerinden ek bir komisyon ve ya da bedel almamaları. Kısacası BiSU hizmeti tamamen ücretsiz.

  • Geldik son adımımıza. Karşımıza çıkan ekranda yakınımızda bulunan su tedarikçilerinin değişik boyuttaki ve şişe yapısındaki suları listelenecek. İstediğiniz sudan seçim saparak sipariş verebilirsiniz. 🙂 Ödeme yöntemi olarak; nakit, kredi kartı, Hopi ve BKM Express yöntemlerini kullanabilirsiniz.   

BiSU uygulamasında hoşumuza gidenler

BiSU gerçekten su konusunda araştırma yapmış ve yaşamımızın kaynağı olan bu ihtiyacımız ile alakalı sorabileceğimiz tüm soruların cevabını da bünyesinde barındıran bir uygulama.

Markaların sularını hangi doğal kaynaktan aldıkları, suyun PH değerleri ve farklı PH değerlerinin vücudumuza etkileri konusunda çok güzel blog siteleri mevcut incelenmesinde fayda görüyoruz.

Uygulama içerisinde de bir markayı seçtiğimiz zaman PH değerinin uygulama içerisinde görünmesi güzel bir detay.

Sonuç

Su dünyadaki en önemli yaşam kaynağı ancak maalesef ki genel olarak insanların da en dikkat etmeden tükettikleri içecek. Son zamanlarda ülkemizde su konusunda bir farkındalık oluşmaya başlasa da bunun çok daha önemle ele alınması ve insanların bu konuda bilgilenmesi gerekiyor.

BiSU ekibine de bu farkındalığa dikkat ettikleri ve insanları bilinçlendirmeye çalıştıkları için teşekkür ediyoruz. Kısa zamanda hizmet alanlarını da 10 şehre çıkarmış olmaları işlerini ciddiye aldıklarının göstergesi. En kısa zamanda da iPhone X için uygulama desteğini getirmeleri temennimizdir.

Yolunuz açık olsun BiSU 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz